Gemensamma lokaler

Gemensamma lokaler


Tvättstugor

Det finns en tvättstuga per gård. Man kan nyttja vilken man vill så länge man bokar tid med låskolv. Låskolvar finns att köpa hos vaktmästaren. I samma hus som samlingslokalen finns även en grovtvättstuga som också bokas med låskolv.


Samlingslokal

En bokningsbar lokal med plats för upp till 70 gäster finns på Mjölkvägen 100. Aktivitetsgruppen är en flitig användare av lokalen till föreningens arrangemang. Ett komplett kök, storbilds-TV och Internet finns att tillgå.


Bastu med relaxrum

Bastu med två tillhörande duschar finns på Filgränd i samma byggnad som tvättstugan. I anslutning till bastun finns även ett relaxrum.


Uthyrningsrum / Gästrum

Ett gästrum med 4-6 bäddplatser och kokvrå finns på Filgränd i samma byggnad som tvättstugan. Ett perfekt alternativ när du får för många nattgäster.


Cykelförråd

Ett cykelförråtd finns på Mjölkvägen, i samma hus som samlingslokalen. Här förvarar de som vill säsongsbetonade saker t.ex. cyklar och pulkor. Förrådet öppnas endast givna datum.


 


 
 


Hobbyrum

En liten lokal för den som ska göra mindre snickerier eller kanske måla om möbler eller liknande finns på Mjölkvägen i samma byggnad som samlingslokalen. Det finns lite verktyg att tillgå i lokalen.


 Copyright © All Rights Reserved.